Realisatie

Hoe realiseren we uw droomproject?

De werkwijze van Metaalconstructies Rabaey Pieter, van idee tot project.

  1. Eerste contact: wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom maken wij graag eerst kennis met u en met uw project. We luisteren graag naar wat u in gedachten hebt.
  2. Bespreking: we analyseren uw aanvraag grondig en stellen nog een paar gerichte vragen om tot een goede oplossing te komen. We geven deskundige uitleg en beantwoorden ook al uw vragen. Afhankelijk van het soort project komen wij bij u langs om alles te overlopen, uiteraard kan deze afspraak ook doorgaan op een avond.
  3. Offerte: specialisten voorzien u van professioneel advies om samen tot de beste oplossing te komen. We vertalen alles in een geheel vrijblijvende offerte op basis van uw noden en wensen.
  4. Opmeten: na goedkeuring van de offerte komen we indien het project dit vereist bij u opmeten. Dit gebeurt steeds in aanwezigheid van uzelf zodat alles zeker correct is gecommuniceerd. We nemen ook nog eens alle details met u door.
  5. Tekenen: een definitieve tekening wordt aangemaakt voor uw project. Op basis van dit concreet model worden de laatste beslissingen genomen. U ontvangt van ons een tekening in PDF ter controle. Na uw akkoord wordt het ontwerp omgezet in productietekeningen
  6. Fabriceren: we starten met de fabricage van uw trap, leuning, metalen deur… in ons eigen atelier. Door ons uitgebreid machinepark en bekwame vaklui kunnen wij snel inspelen op uw vraag. We werken met oog voor detail zodat u krijgt wat u verwacht.
  7. Montage en plaatsing van uw project: we houden natuurlijk rekening met uw dag en planning, alles gebeurt wanneer het voor u past.
  8. Service: wij staan voor u klaar als er vragen of opmerkingen zijn. Ook voor onderhoud van uw installatie kan u bij ons terecht. Een tijd na de oplevering contacteren we u nog eens om uw bevindingen te vragen.